Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif PRO Furniture Polish, 750ml

Cif PRO Furniture Polish е формулиран со единствен микс на восоци, кои овозможуваат чистење на прашина, остатоци од прсти, флеки, со помалку напор оставајќи чиста и сјајна површина. Препорачливо е да се користи за полирање дрво, винил, пластика, итн. Не е соодветен за употреба на веќе полиран мебел со восок.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart