Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Degragerm SD, 1,4L

Концентрирано повеќенаменско алкално средство за чистење и дезинфекција на водоотпорни површини. Го спречува развојот на бактериите. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирање. Остава пријатен мирис на бор.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart