Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Soft Care Plus H41, 2x5L

Soft Care Plus H41 е антибактерициден сапун без мирис погоден за употреба во индустрија за храна, кујни, градинки, училишта, болници, поликлиники итн… Производот содржи хумектанти за нега на кожа при повеќекратна употреба во текот на денот. Не содржи мириси, парабен и триклосан. Производот е базиран на млечна киселина како агенс кој обезбедува хигиенско миење на рацете без оштетување или пукање на кожата. Наливен формат од 5 литри за секојдневна употреба на комерцијални места, ресторани, хотели, кафе барови, банки, училишта, како и за домашна употреба.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart