Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Soft Care Des E Spray H5 Intellicare, 4×1,3L

Soft Care Intellicare Des E Spray е ефикасен мултифункциски вискозен дезифектант за раце на база на 73% алкохол има повеќенаменска употреба како дезифектант за раце. Соодветен за употреба во медицински и социјални установи, како и места каде се припрема храна. Идеален за користење во хотели, спа центри, фитнес центри, болници и социјални установи, училишта, градинки, канцеларии итн… Економично пакување од 1.3 литри со дозирање преку Intellicare диспензер од 1мл. и 2мл. по едно притискање…

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart