Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUX Soft Care Intellicare, 4×1,3L

Soft Care Intellicare LUX е високо квалитетен сапун за употреба како сапун за раце. Идеален за користење во хотели, спа центри, фитнес центри, болници и социјални установи, канцеларии, училишта итн… Економично пакување од 1.3 литри со дозирање преку Intellicare диспензер од 1мл. и 2мл. по едно притискање…

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart