Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Soft Care Sensisept H34, 1,3L

Soft Care Intellicare Sensisept H34 е високо ефикасен сапун дезифектант на база на хлорхексидин. Сапунот има продолжено бактерицидно делување до 2 часа после миењето. Соодветен за употреба во медицински и социјални установи, како и на места каде се бара повисока хигиена на рацете. Содржи хумектанти за дополнителна заштита на рацете при повеќекратно миење во текот на денот. Идеален за користење во Економично пакување од 1.3 литри со дозирање преку Intellicare диспензер од 1мл. и 2мл. по едно притискање…

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart