Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

OMO PRO Active Clean, 5L

Omo Profesional Active Clean 5 л.Omo Active Clean течен детергент за машинско перење со зголемени перформанси. Соодветен за перење на различни температури 15-30-40-60-95 степени! Соодветен за 67 машински циклуси. Активна формула, одлични резултати, висока белина на алиштата. Соодветен за перење на сите бели и шарени алишта, освен свила и волна. Економична употреба со перење на 333 кг. ткаенини со едно пакување.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart