Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART PRO Strong 3.10

Lucart Strong 3.10 Трослојна високо квалитетна тоалетна хартија, перфорирана со димензии на лист 9.5х12.5см. со 120 листа на една ролна и должина од 15 метри; 10 ролни во специјализирано пакување со рачка; 7 пакувања во една транспортна вреќа; PEFC сертификат. Сертификат за дерматолошки безбеден производ

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart