Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clax 200 Color, 20L

Концентрирано средство за забрзување на главниот процес на перење. Формулација на база мешавина од сурфактанти. Го помага и забрзува одстранувањето на масни/мрсни нечистотии на ткаенините и го спречува нивното повторно наталожување на материјалите кои дава високи резултати кај материјалите од памук, полиестер, работна облека и асталски чаршафи. Не содржи оптичко белило што го прави особено погоден за материјали со пастелни бои. Најпогоден како адитив на главно перење кога има флеки од шминка, кондури и слично.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart