Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUX PRO Hand-Wash, 5L

Lux Prof. – течен сапун – (5 лит) се употребува на места каде има голема фреквенција и има потреба од често миење на рацете. Може да се употребува во сите видови на диспензери за течен сапун. Остава дискретен и пријатен мирис.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart