Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

OMO PRO Automat White, 7KG

Omo Professional Automat White 7 kg е детергент кој може да се употребува за бели и други ткаенини со светли бои. Содржи ензими кои многу ефикасно ги отстрануваат сите нечистотии. Ги елеиминира не само вообичаените нечистотии туку и потеќките нечистотии.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart