Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Room Care R2 Plus, 1,5L

Супер концентрирано повеќенаменско средство за дневно одржување и чистење на тврди водоотпорни површини во соби како плочки, подови, и др.санитарии, када, умивалник , тоалетна даска. Погоден за санитација на предмети и површини. Благо алкален, неабразивен, со свеж мирис. Одстранува бигорни дамки, нечистотии, сапуни, телесна скрама и спречува таложење на бигор при редовна употреба. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart