Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

ClearKlens Solve VH21, 20L

ClearKlens Solve е балансирана смеса од анјонски и не-јонски сурфактанти во алкален раствор. Отстранува масти, масла и нечистотии од растително и животинско потекло и останати остатоци од производите кои се наоѓаат во фармацевтската, козметичката и индустријата за медицински канабис. Погоден е за рачно чистење на процес на опрема, подови и ѕидови. како и апликација со пена.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart