Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

ClearKlens Multi VH46, 20L

ClearKlens Multi е концентриран систем на база на органски растворувачи и сурфактанти кој се употребува во широк спектар на апликации. Овој производ е нископенлив и отстранува и најтврдокорни нечистотии

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart