Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Oxivir Excel wipes

Oxivir excel wipes се марамчиња за чистење и дезинфекција во еден чекор кои се базираат на технологија на забрзан водород пероксид (Accelerated Hydrogen Peroxide AHP®) со широк дијапазон на дезинфекција и зголемена моќ на чистење. Бактерицидно и вируцидно дејство во рок од само една минута.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart