Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif Multi Surface, 400ml

Cif multi surface 0,4L ова средство за чистење во форма на аеросол нуди одлични перформанси за чистење кои помагаат во одржувањето на чистотата во просториите. Ова професионално средство за одржување на хигиена содржи антистатички средства кои помагаат да се спречи насобирање на прашина на екраните и модерниот мебел.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart