Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cif Glass & Multi Surface Cleaner, 5L

Cif Glass & multi surface cleaner брзо ги отстранува нечистотијата и маснотиите за да остави чисти површини без масници. Се употребува на стакло, прозори и внатрешни површини, вклучувајќи огледала, маси и други тврди површини.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart