Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Пумпа за испрскување пена од 5 лит амбалажа

Пумпа за 2 лит амбалажа за испрскување и апликација врз вертикални и хоризонтални површини. Погоден за употреба со Suma Grill и Suma D3.5. Има црево и продолжен стап за испрскување.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart