Производи

RoomCare R9-plus (1,5l)

Опис:

Супер концентрирано средство периодично и темелно чистење на површини во тоалетите кади се имаат нафатено бигорни наслаги.На база лимунска киселина со ефикасно дејство и заштита од корозија за оптимална нежност со материјалите . Се користи за површини кои не се осетливи на киселина. (не се употребува на мермер или осетлив емајл) Одстранува уринарни наслаги и бигорни дамки. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.Шифра: 0433