Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda Superior метла/ алуминиумски стап, 30/50cm x 150cm

Superior метла 30цм. Високо квалитетна пластична хигиенска метла со синтетички влакна. Издржлива и отпорна на кршење
Superior метла 50цм. Високо квалитетна пластична хигиенска метла со синтетички влакна. Издржлива и отпорна на кршење
Алуминуимски стап 150цм со навој за четка/метла/тргач за под

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart