Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda MicroWindow, 36x39cm

MicroWindow – микрофибер крпа за стаклени површини. Микрофибер 100% материјал што обезбедува чистење без остатоци и замачкувања на мазни и глазирани површини, стакло. Овозможува лесно и брзо чистење во еден потег. Висок квалитет и економично пакување. Димензија 36х39см (пак.10/1).

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart