Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Domestos PRO Formula Urinal Blocks, 3KG

Domestos urinal blocks доместос уринарни коцки се растворливи во вода со свеж мирис и соодветни се за употреба во писоари. Ефикасно го прикриваат мирисот на урина и доаѓаат спакувани во лесно пренослива кофа отпорна на вода со капак кој се затвора.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart