Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda Spray Pro рачка, 500ml

Spray Pro рачка/стап за спреј моп. Компатибилна со било кој носач за крпа диаметар 23мм со дупка. Резервар за 500 мл. Појачана со метални елементи.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart