Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda CombiSpeed PRO, 40cm

CombiSpeed Pro рамка за навлекување на Combispeed мопи за подови од 40цм и 50цм. Лесен систем кој го намалува стресот на рамењата и грбот на чистачот. Неговиот дизајн со низок профил го прави чистењето под маси, радијатори и други ниско обесени предмети лесно и ергономски правилно. Може да се користи и со мопи со џепови и со ленти.

 

 

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart