Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Domestos PRO Pine Fresh, 5L

Domestos Prof.Pine Fresh (5 лит)Domestos Pine Fresh е детергент и дезифектант базиран на хлор. Формулиран за чистење и дезинфекција на тоалети. Може да се употребува и за белење на бела облека.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart