Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Swingo 4000

Taski Swingo 4000 моќна машина за чистење со погон на тркалата и Flextank систем. Работната ширина на дискот изнесува 85 cm. Големината на резервоарот изнесува 200 L. Автономијата на работа изнесува 4,5 до 6,5 часа. Теоретска перформанса на чистење 6375 m2.Taski Swingo 4000 моќна машина за чистење со погон на тркалата и Flextank систем. Работната ширина на дискот изнесува 85 cm. Големината на резервоарот изнесува 200 L. Автономијата на работа изнесува 4,5 до 6,5 часа. Теоретска перформанса на чистење 6375 m2.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart