Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

STOLZENBERG matrix 900

Машина за метење Stolzenberg matrix 900 мануелна машина за метење соодветна за надворешни и внатрешни површини. Работи на ланец и нее потребно одржување. Оптимално собирање на нечистотиите и ситната прашина.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart