Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Swingo 1650 BMS

Taski Swingo 1650 BMS машина за чистење на средно големи површини со интегриран полнач и погон на тркалата. Работната ширина на дискот изнесува 65 cm. Големината на резервоарот за чиста вода исто како и големината на резервоарот за нечиста вода е 85 L. Автономијата на работа изнесува 2 часа.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart