Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Domestos PRO Drain Unblocker Gel, 1L

Domestos Drain Cleaner Gel е специјализирано формулиран детергент за одзатнување на блокирани одводи и цевки. Ги разградува и најтврдокорните блокади од наталожен сапун, мрснотија или коса. Со регуларана употреба спречува наталожување и блокирање на одводите и цевките во тоалетите и кујните. Истовремено го спречува непријатниот мирис.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart