Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Multi D2, 20L

Повеќенаменско концентрирано благо алкално средство за чистење на сите видови тврди површини кои се отпорни на вода во кујни како на пр. подови, ѕидови, врати и опрема. За дневно чистење на крајот на смената или работниот ден. Оптимална формулација за ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна. Ја подобрува хигиената. Компатибилен со површини од алуминиум и меки метали.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart