Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Grill D9, 5L

Концентрирано средство за периодично чистење на рерни, скари и хауби. -За скара и се користи неразредено, за фритези и за размонтирани делови од хауби над скарата се разредува 1 лит во 10 лит жешка вода.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart