Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Multi D2.3 SD, 1,4L

Универзално концентрирано благо алкално средство за чистење на сите површини, опрема, алатки, садови и чаши во кујната. подови, ѕидови, врати и опрема. За дневно чистење на крајот на смената или во текот на работниот ден. Оптимална формулација за ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна. Ја подобрува хигиената. Компатибилен со површини од алуминиум и меки метали.Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирање.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart