Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Smart Plus H

За флексибилен дозирен систем со хемикалии за алишта, способен да опслужува огромен спектар на големини на машинаи за перење од 25 кг до 300 кг. Овој основен систем може да управува до седум пумпи и дури 20 формули за перење – секоја со уникатно време на работа и одложување – давајќи им на операторите целосна контрола врз дозирањето детергенти на алиштата.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart