Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clax Profi, 20L

Clax Profi е комплетен течен детергент за главно перење, специјално формулиран за употреба во комерцијални, болнички и во други простории за перење. Производот е дизајниран за автоматско дозирање и треба да се користи за мека до средна цврстина на вода (до 125 ppm). Clax Profi е погоден за миење на сите памучни и поликонтени ткаенини. Clax Profi е базиран на ефективна мешавина на сурфактанти, средств за омекнување на вода, агенс за ткаенината да не посивува и антикорозивен агенс. Системот пак базиран на фосфати, обезбедува ниска концентрација на јони во тврдоста на водата и следствено спречува таложење на компонентите на детергентот. На овој начин, фосфатите функционираат како средство против посивување на ткаенината Clax Profi исто така е формулиран со антикорозивни агенси. Покрај тоа, Clax Profi содржи средство против пожолтување, кое има способност за запленување на железото и оптички обелувач кој обезбедува долготрајна белина. Овој производ е детергент за еднократна употреба за главно перење. Во комбинација со белило, тој нуди моќен систем, кој може да се користи за чистење ткаенина од болници и други здравствени установи, како и за чистење постелнина од хотели и ресторани.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart