Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clax Soft Fresh, 20L

Clax Soft е омекнувач за ткаенини, специјално формулиран за употреба во комерцијални перални. Производот е наменет за употреба на повеќе видови ткаенини и може да се дозира рачно или автоматски. Тоа што го прави единствен Clax Soft е тоа што е базиран на биоразградливи катјонски средства. За време на процесот на сушење, ова спречува испреплетување на индивидуалните влакна и создавање на статички електрицитет. Производот содржи парфем, што остава пријатен мирис на ткаенината. Clax Soft може да се користи за повеќето видови ткаенини, но е особено ефикасен за набиени или текстурирани ткаенини, како што се крпи. Исто така, дава мазно, свилено чувство на ткаената.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart