Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

ClearKlens Flow VH20, 20L

ClearKlens Flow креиран да се справи и со најтешките задачи, толерантен на тврда вода, формулиран алкален течен детергент за чистење на CIP Се користи при концентрации 0/7 до 7% w/w на температури кои се движат од амбиентална до 80 ° C, во зависност од апликацијата, остатоците од производот и тврдоста на водата. Специјално формулиран за да обезбеди заштита од формирање на наслаги при финалното плакнење.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart