Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Soft Care Sensisept H34, 2x5L

Soft Care Sensisept H34 е високо ефикасен сапун дезифектант на база на хлорхексидин. Сапунот има продолжено бактерицидно делување до 2 часа после миењето. Соодветен за употреба во медицински и социјални установи, како и на места каде се бара повисока хигиена на рацете. Содржи хумектанти за дополнителна заштита на рацете при повеќекратно миење во текот на денот. Идеален за користење во eкономично пакување од 5 литри.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart