Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART Strong 450 CF

Двослојна 100% целулозна хартија во ролна со централно извлекување, лепена и гравирана, перфорирана со димензии на лист од 20.6х30см. со 450 листа во една ролна, со должина од 135 метри; 6 ролни во пакување; PEFC сертификат. Сертификат за безбедност со храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart