Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

LUCART Econatural 155 ID

“Двослојна рециклирана целулозна хартија, не перфорирана, за аутокат диспензер
Текстурирана, слепени слоеви
554 листа
Лист должина 208 мм
Транспортен картон: 6 ролни
ЕУ ЕКО ЛАБЕЛА
Соодветна хартија во допир со прехраната”

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart