Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

GSS Spring Plaque

Гел плоча за употреба во ситеми за вентилација и останати ситеми за неутрализација на мирис од Good Sense платформата.Оваа плоча испорачува пријатен мирис во тек на 10 недели истовремено содржи и технологија за неутрализација на мириси.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart