Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Deosan Triathlon, 20L

Triathlon 100% природна хемија со одлични својства на симнување на нечистотијата и мртвите клетки од кожата. Голема ефикасност за уништување на патогени организми. Брза дезинфекција уништува 99.999% од бактериите во фармска средина за само 30 секунди. Го спречува епидермалното губење на вода без да содржи сулфати туку само природни емолиенти.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart