Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Deosan Divdet, 20L

Divdet е целосно растворлив во вода, формулиран за да гарантира ефикасно отстранување на органски остатоци од животинско или растително потекло, без зголемена каустичност. Divdet е целосно безбеден за рачно перење.Дивдет е целосно растворлив во вода.
Дивдет има сурфактанти кои гарантираат ефикасно отстранување на остатоци од протеини и маснотии од животинско или растително потекло, без прибегнување кон каустичност.
Не содржи органски растворувачи или фосфати, а неговата употреба при рачно перење е сосема безбедна.
Дивдет е безбеден за нанесување на површини од месинг или алуминиум.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart