Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Deosan HH+ AG514, 20L

Deosan HH+ е сосема нов вид производ за папците наменет за спречување на ламинитис кај говедата. Докажано е дека спречува деградација на папците користејќи побезбедни и поекономични методи отколку постојните решенија.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart