Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Coccolino PRO Spring Fresh, 5L

Coccolino Profesional SpringF 5 л. Е омекнувач кој дава пријатен мирис, мекост и флексиилност на таенините. Го спречува насобирањето на статичкиот електрицитет на синтетичките влакна; ги омекнува ткаенините; го олеснува пеглањето; Дозирање за машинско перење на секои 4 -5 килограми ткаенини се додава од 25 до 35 мл од омекнувачот. За рачно перење 18-20 мл на 10 литри вода

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart