Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Clax Bright, 20L

Clax Bright е добро стабилизиран, ефикасен избелувач за системи за перење на ниска и средна температура. Се користи за сите видови текстил (освен волна и најлон), вклучително и ткаенини во боја или еднобојни. Кога се користи со пониски температури за перење, производот помага да се намали потрошувачката на енергија и вода, што пак подразбира значителна заштеда на трошоците. Clax Bright обезбедува добра хигиена, доколку температурата, pH вредноста и времето на контакт се како што е наведено во упатствата. Се покажа дека овој систем дава одлични резултати за чистење на бела работна облека, постелнина за ресторани/кујни и болнички постелнини.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart