Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda PRO Ultra Spin сет, 10L

Vileda Professional Ultra Spin сетот за подови содржи кофа од 10 лит, корпа со моќна ротирачка цедалка и педала, носач за кружна мопа, кружна мопа со 100% микрофибер од 30цм и телескопска рачка. Наменет за помали простории од 10-50м2.

 

 

 

 

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart