Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda MicroOne Pocket Mop, 40cm

MicroOne Pocket mop – 40цм рамна мопа за еднократна употреба за подови. Со џепови, 4 бои за максимална безбедност при чистење. Микрофибер материјал кој по потреба може да се пере до 5 пати, Супериорни резултати (2х поголема абсорпција) брза апликација и максимална продуктивнност со метода на пред-припрема со квасење. Одстранува 99,99% бактерии (екстерно тестирана).

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart