Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda PRO Ultra Speed сет, 10L

Vileda Professional Ultra Speed сетот за подови содржи кофа од 10 лит (со квалитетен патентиран цедач), издржлив и функционален цедач, microlite рамна мопа од 34cm, рамка за мопа и стап. Наменет за помали простории од 10-50м2.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart