Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda PRO мопа за прашина, 60/100cm

Мопа за прашина од преден памук. Наменета за чистење со препрскување на крпата или со обвиткување на крпи за еднократна употреба и економично чистење на објекти.
Мопа за прашина 60см памучна;
Мопа за прашина 100 см памучна;

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart