Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Swingo 455 B/E

Taski Swingo 455 B/E Компактна и лесно маневрирачка машина за чистење на затворени простории со работна ширина од 43 cm, Со големина на резервоарот за чиста вода од 22 L и нечиста вода од 25 L со автономија на батерискиот модел од 1,5 часа и теоретска перформанса на чистење од 1290 m2. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел е 25 m).Taski Swingo 455 B/E Компактна и лесно маневрирачка машина за чистење на затворени простории со работна ширина од 43 cm, Со големина на резервоарот за чиста вода од 22 L и нечиста вода од 25 L со автономија на батерискиот модел од 1,5 часа и теоретска перформанса на чистење од 1290 m2. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел е 25 m).Taski Swingo 455 B/E Компактна и лесно маневрирачка машина за чистење на затворени простории со работна ширина од 43 cm, Со големина на резервоарот за чиста вода од 22 L и нечиста вода од 25 L со автономија на батерискиот модел од 1,5 часа и теоретска перформанса на чистење од 1290 m2. (Должината на кабелот кај моделот напојуван со електричен кабел е 25 m).

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart